Felicita’t

Juan Juncosa
Juan Juncosa

Felicita’t pels teus èxits. Felicita’t per les teves etapes aconseguides. Celebra els teus èxits. Potser us sembli una cosa sense importància i no és així.

La majoria de persones ens renyem a nosaltres mateixos quan no aconseguim alguna cosa. Ens enfadem i ens exigim. Solem ser els nostres pitjors jutges. Per tant si som bons per jutjar-nos també hem de ser-ho per felicitar-nos.

Hem d’aprendre a valorar allò que fem bé. Sempre dic que l’equilibri és important en la nostra vida. Per exemple fer una petita celebració quan has arribat a la meitat de la meta t’ajuda a sentir-te bé i et carrega les piles per continuar l’altra meitat de camí.

No es tracta de celebrar en excés i oblidar que resta la meitat de camí o pensar que no seguirà sent dur. Cal no oblidar que només és la meitat de camí i que encara hi ha la possibilitat de no aconseguir allò que ens hem proposat.

Però bé és cert que ens mereixem recompenses. És evident que estem acostumats a celebrar només la meta. Però un propòsit per exemple a un any vista. Quan arribem als tres mesos, als sis als nou, val la pena valorar el treball realitzat i si estem seguint el bon camí, si estem aconseguint el proposat celebrem. Ens donarà bonus extra per arribar a al final.

Tots els articles a www.juanjuncosa.com.

TOTES LES NOTÍCIES