Felicitació institucional al Cadí la Seu per conquerir la 35a Lliga Catalana Femenina

Les jugadores del Cadí la Seu celebrant la Lliga Catalana al balcó de l'Ajuntament
Les jugadores del Cadí la Seu celebrant la Lliga Catalana al balcó del consistori (Ajuntament de la Seu)

Aquest vespre de dilluns ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la recepció oficial a l’equip Cadí la Seu, on jugadores i cos tècnic han rebut la felicitació institucional per haver conquerit el títol de Campiones de la 34a Lliga Catalana de Bàsquet.

La capitana de l’equip urgellenc Ariadna Pujol, i el president de l’AE Sedis Bàsquet, Pere Porta, han fet a mans el trofeu a l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, que ha lliurat a la jugadora més valuosa de la competició, Laura Peña, un ram de flors.

En aquest reconeixement, l’alcalde urgellenc juntament amb el vicealcalde, Jordi Fàbrega, i el tinent d’alcalde d’Esports, Carlos Guàrdia, així com altres regidors i regidores del Consistori urgellenc, ha felicitat en nom de la ciutat a les membres del Cadí la Seu per haver aconseguit aquest títol i deixar el nom de la Seu ben amunt.

Les jugadores i cos tècnic han sortit al balcó de l’Ajuntament de la Seu per a agrair el suport als aficionats de l’equip que s’han donat cita a la plaça dels Oms i que han volgut sumar-se a aquest homenatge institucional.

Aquesta és la cinquena vegada que l’equip de la Seu d’Urgell aconsegueix aquest títol, i per segon any consecutiu, després d’imposar-se aquest diumenge davant del Barça CBS per 60 a 42.

TOTES LES NOTÍCIES