Felicitació al Papa Francesc de l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, encara que participarà personalment el proper dia 19 a Roma a la festa de l’inici del Pontificat del Papa Francesc amb una Delegació oficial del Principat d’Andorra, ha enviat una Carta de felicitació al nou Papa Francesc.

El text és aquest:

“En nom del Principat d’Andorra, dels seus ciutadans i Autoritats i en el meu propi, rebeu la nostra més cordial felicitació per l’elecció que el Senyor ha tingut a bé manifestar en la vostra Persona perquè, com a Bisbe de Roma, Successor de l’Apòstol Sant Pere i Pastor universal de l’Església Catòlica, dirigiu els destins del Poble de Déu en bé de la unitat i de la pau entre tots els pobles.

Elevem les nostres pregàries a Jesucrist, el Bon Pastor, perquè il·lumini i beneeixi la persona de Vostra Santedat, us concedeixi la fortalesa Apostòlica per ser principi i fonament visible de la unitat en la fe i de la comunió en la caritat, i faci fructífer el vostre Pontificat, omplint-lo de les seves benediccions. El nom de Francesc que Vostra Santedat us heu imposat ens omple d’alegria perquè ens parla d’amor al Senyor crucificat i ressuscitat, amor a l’Església, amor als pobres i a tots els pobles del món.

Humilment supliquem la benedicció apostòlica de Vostra Santedat per al Principat d’Andorra i per a tota la nostra Diòcesi d’Urgell.

Devotíssim en el Senyor,

+Joan-Enric Vives, Arquebisbe i Copríncep”

TOTES LES NOTÍCIES