Hi ha productes que quan s’anuncien semblen una notícia del dia dels innocents. Però si surten al mercat és perquè existeixen clients disposats a adquirir-los. És el cas de la nova eina dissenyada per la xarxa social Snapchat que permet fer-li fotografies als nostres gossos com si portessin ulleres posades.

Ulleres gegants o amb forma de papallona són algunes de les possibilitats que tenen a la seva disposició els amos dels animals.

No és la primera vegada que Snapachat treu al mercat un producte com aquest. La xarxa social que ofereix la possibilitat de crear continguts “efímers” ja va llançar en el seu moment una eina similar que permetia posar ulleres virtuals als gats. Així mateix, com expliquen en The Verge, l’empresa està treballant en la possibilitat de crear més lents per a altres mascotes.

És probable que aquesta nova funció del programa tingui moltíssimes més descàrregues que altres aplicacions amb un valor infinitament superior. Es demostra d’aquesta manera que l’evolució de la tecnologia té, a vegades, molt més a veure amb elements mundans de la nostra vida. Al mateix temps, es fa evident que els éssers humans perdem molt temps amb la tecnologia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada