FEDA millora els terminis de pagament als seus proveïdors

El cartell de FEDA de les oficines de Prat de la Creu
El cartell de FEDA de les oficines de Prat de la Creu. Foto: FEDA

FEDA (Forces Elèctriques d’Andorra) aplicarà unes noves condicions de pagament als seus proveïdors per tal d’adaptar-se a les necessitats dels sectors econòmics. Així, les comandes que s’emetin a partir d’aquest 2021 s’abonaran en un termini de 30 dies.

Aquesta modificació respon a la voluntat de FEDA de donar resposta a les necessitats dels seus proveïdors, ja que el fet de comptar amb liquiditat és molt necessari en la situació actual de crisi econòmica a causa de la pandèmia, però també és útil per al funcionament habitual de les empreses. Així doncs, totes les comandes que s’entrin a FEDA a partir d’aquest 2021 s’abonaran en els nous terminis.

Aquesta és una acció més, que mostra la implicació de FEDA amb el seu entorn, i que se suma a totes les ajudes que s’han posat en marxa durant la pandèmia de la COVID. Entre aquestes ajudes hi ha la possibilitat d’acollir-se a fraccionaments o ajornaments de les factures; la suspensió de talls de subministrament per impagament; els descomptes en les factures elèctriques a les empreses i autònoms afectats per la pandèmia, i la congelació de les tarifes elèctriques per al 2021, entre d’altres.

TOTES LES NOTÍCIES