FEDA Cultura inaugura les Nits d’estiu a Engolasters amb una observació astronòmica

Veient les estrelles en la foscor de la nit
L’activitat serà conduïda per l’astrònom, Joan Pujol. (FEDA Cultura)

FEDA Cultura inaugura les Nits d’estiu 2022 a Engolasters. Serà aquest divendres (22.30 hores) amb una observació astronòmica a l’entorn del Camí hidroelèctric. Els visitants gaudiran d’una nit especial en què observaran alguns dels cossos celestes i objectes astronòmics més impactants en un entorn màgic.

L’activitat està emmarcada en el programa de les Nits d’estiu als museus, on també participen la resta d’equipaments museístics del Principat. Aquest divendres a la nit, qui s’acosti a la Casa dels guardes podrà observar el cel profund, galàxies, cúmuls d’estrelles i estrelles dobles.

A través de l’explicació d’un astrònom apassionat, Joan Pujol, s’explicaran curiositats i tots els detalls d’allò que hi ha al cel sobre Engolasters.

Les vuit activitats que FEDA Cultura ha sumat a l’esdeveniment de les Nits d’estiu als museus són propostes singulars, que lliguen la història de la principal infraestructura hidràulica del país a l’entreteniment i la sensibilització, a través de la cultura i la ciència.

Aquesta proposta és una de les que tenen més èxit entre el públic cada any. Queden poques places per participar-hi, però qui estigui interessat pot reservar escrivint a fedacultura@feda.ad o trucant al MW Museu de l’Electricitat al 739 111.

Els amants de les estrelles, encara tindran dues altres oportunitats de gaudir de l’astronomia de manera acompanyada el 29 de juliol (Viatge 3D pel sistema solar) i el 12 d’agost (Observació de la pluja d’estels) al mateix entorn.

Trobeu més informació del programa de Nits d’estiu a l’agenda cultural de FEDACultura.ad.

TOTES LES NOTÍCIES