FC Barcelona i RCD Espanyol s’emporten el torneig MICFootball 7 d’Andorra

micfootballEl FC Barcelona i el RCD Espanyol es van imposar ahir en les finals del torneig MICFootball 7, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Andorra. El torneig ha comptat amb la participació d’un total de 78 equips i s’ha celebrat per a tres categories: benjamins de primer any, benjamins de segon any i prebenjamins.

En categoria benjamí, el RCD Espanyol va dominar i es va endur el títol per a les dues categories. En benjamí de segon any, els jugadors pericos es van plantar a la final després de superar per 0 a 3 al Villarreal a les semifinals. Van quedar emparellats amb el FC Barcelona, que, en el seu cas, es va imposar a les semifinals al Granollers per 7 a 2. La final es va tancar amb empat a 1 gol i la victòria de l’Espanyol es va acabar decidint als penals.

L’equip perico es va endur també la victòria en la categoria B, de benjamí de primer any, després de superar al València per 3 a 1. En aquest cas, l’Espanyol va arribar a la final després de guanyar al Sant Cugat Esport per 0 a 5. El València, per la seva banda, havia derrotat a l’Atlètic Segre per 0 a 3.

El FC Barcelona es va endur el títol en categoria pre-benjamí. De nou, es va repetir una final FC Barcelona contra el RCD Espanyol després que els dos equips superessin a les semifinals el Gimnàstic Manresa i el Villarreal, respectivament. El FC Barcelona es va imposar després de guanyar per 0 a 4 al RCD Espanyol.

Les finals per a les tres categories, que es van disputar ahir a la tarda al camp d’Aixovall, a Sant Julià de Lòria, van posar el punt i final a la 12a edició del torneig MICFootball 7, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Andorra. La competició ha comptat amb la participació de 78 equips. Tota el torneig ha estat coordinada per 75 membres de l’organització, sota la direcció de Juanjo Rovira, director també del torneig MIC – Mediterranean International Cup, la Premier Cup, la Danone Nations Cup i el Nike Camp, que també se celebra a Andorra.

En els dos dies de competició, hi han participat més de 1.000 jugadors, 1.500 acompanyants – entre entrenadors i familiars- i s’han registrat més de 5.000 pensions complertes dividides en 5 hotels diferents del Principat. Els partits s’han disputat als camps de Prat del Roure i Sant Ermengol, a Escaldes; el camp d’esports d’Ordino i el d’Aixovall.