Fart

Quan la vida et pressiona, t’asfixia, no sents emocions positives, i estàs a punt de tirar la tovallola pots dir que estàs “fart”. Una sensació que ocorre moltes vegades després de les vacances, a la qual alguns podrien dir síndrome postvacacional. En realitat aquesta situació és una crisi personal. Sens dubte afecta la teva vida i al teu treball. Com sortir d’aquesta angoixa?

A continuació us deixaré uns quants consells; però si la situació va a més o no sou capaces de revertir-la no descarteu un psicòleg. El primer consell el trobem en un refrany que em recordava un amic fa res. “Piano piano se arriva lontano” Aquesta frase coneguda mundialment d’origen italià significa que a poc a poc s’arriba lluny. No hi ha una altra manera millor per a arribar on vols o per a sortir d’on no vols estar.

Posa activitat en la teva vida, però que no t’estressi. És important no deixar escapar el temps sense fer res, i igual d’important fer coses que ocupin el teu temps però de manera que no t’estressin. Una idea podria ser una cosa tan senzilla com passejar 45 minuts al dia. Deixa de lamentar-te i recorda que després de la nit sempre surt el sol. És a dir que sempre s’acaba sortint d’una mala situació. Dormir bé sempre és important. Enfoca’t en les coses que pots controlar i vols canviar.

TOTES LES NOTÍCIES