Familiars i amics de José Luis Pereiras es manifesten reclamant justícia (Vídeo)

Familiars i amics del jove mort per un apunyalament en una benzinera de Santa Coloma, José Luis Pereiras Fernández, han sortit al carrer aquest 1 de maig per ‘reclamar justícia’ després que la batlle instructora del cas va deixar aquest dilluns en llibertat el resident peruà processat com a suposat autor de la ganivetada, tal com publicava aquest dimarts el Diari d’Andorra i apuntava anit Andorra Televisió. La germana de la víctima, Lucía Pereiras, ha declarat que no es creu la versió de la forense segons la qual la ganivetada va ser producte d’un forceig. ‘El meu germà va morir com un gos’ ha dit ‘i només volem justícia’. Ha afegit la necessitat ‘que posin a gent competent’ en la instrucció del cas i que fins ara ‘hem estat callats, però que ara començarem a actuar’. A la manifestació hi han assistit una trentena de persones. La marxa s’ha iniciat a la plaça del Poble, encapçalada per una pancarta qeu deia ‘Només volem justícia’ i una foto del difunt, i ha continuat per les avingudes Meritxell i Carlemany.

Una trentena de familiars i amics de José Luis Pereiras, el jove que va morir d’un gavinetada el mes de setembre passat en una gasolinera de Sant Coloma, han sortit aquest Primer de Maig al carrer per manifestar el seu enuig envers al decisió de la batlle que instrueix el cas de posar en llibertat el resident peruà processat com a suposat autor de la ganivetada. L’alliberament es produeix després de considerar un segon informe forense que conclou que la l’apunyalament va ser no voluntari o accidental.

Darrera d’una pancarta, en la qual resava el lema ‘Només volem justícia’, i un foto de la víctima, els familiars i amics han sortit de la plaça del Poble d’Andorra la Vella i amb crits i xiulets s’han manifestat per les avingudes Meritxell i Carlemany. La mare de José Luis Pereiras anava amb un megàfon pel qual esgrimia les raons de la manifestació. Es podien escoltar frases com ‘assassí’, ‘vuit mesos sense el meu fill’ o ‘només volem justícia’.

Lucía Pereiras, la germana de la víctima, ha dit que se sentien ‘impotents’ i que no entenien que la batlle no hagués esperat al final de la instrucció. ‘El meu germà es va morir com un gos’ ha denunciat ‘i de fortuït no en va tenir res’. Lucía Pereiras ha afegit que ‘mai he vist ningú que hagi mort d’una ganivetada de forma fortuïta.

La germana del difunt ha reclamat ‘que posin gent competent’ instruint el cas i que si ‘fins ara hem estat callats, a partir d’ara començarem a actuar’. ‘No volem fer mal a ningú’, ha conclòs, ‘ja prou que hem callat, només volem justícia’.

6 comentaris

  1. Kavor la imatge que dones tu amb els comentaris si que es de tele5…

    1. Argumenta o calla, titella

  2. Inmaduresa? es un PRESSUMPTE assasinat, han decidit que José va acabar amb la navalla clavada durant el forcecig, es evident que el que tots asenyaleu com a caçador podria haver estat perfectament el caçat, inmaduresa la de la familia que encegats pel dol no poden acceptar que el seu fill era potencialment tant assasi com el que l’ha mort!

  3. vaya inmaduresa que estas donan es un assasinat i per aixor te que pagar tan si era buscabregues com no

  4. Per altra banda aixo es un pais que es deu al turisme, i la imatge de tele 5 que fa aquesta gent amb el megafono i els altars amb peluxes i les espelmes fa una mica ja de angunia i crea malestar , les coses no sempre son com volem i els familars del José no semblen disposats a acceptar, el noi perua sempre ha sigut un “presumpte” i si s’ha desestimat la seva culpabilitat sera per algo segons explica el cas al principi de la batusa semblava que qui havia de acabar mort i apunyalat fos el presumpte assassi.

  5. Que han callat prou? han estat fent soroll desde e dia dels fets, s’han manifestat baries vegades en diferents punts i han deixat missatges en tots els diaris, ja va sent hora ue acceptin que en José no era precisament un exemple de civisme. Era conegut a Andorra ,havia estat sempre un busca bregues i per acompanyarse de busca bregues va trobar aquell destí, com podria també acabar a la presó per apunyalar ell a algu altre!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES