Fàcil?

Vaig trobar per internet, el següent text: “Exigir és fàcil, assenyalar és fàcil, delegar és fàcil, condemnar és fàcil, ordenar és fàcil i queixar-se és fàcil, donar exemple és el difícil”. Tinc clar que no busco la perfecció. A la bíblia ja es deia: “Qui estigui lliure de pecat, que tiri la primera pedra”.

Sense voler m’he convertit en una persona a la qual altres segueixen. Sento felicitat en pensar que algunes de les meves paraules o escrits puguin servir d’exemple. Sóc més conscient des que m’he posat a dieta. Sé que moltes persones em segueixen i els serveixo justament d’exemple. Com humà m’equivoco i hi ha moments en què sento que sóc un mal exemple.

No és gens fàcil, com posava en evidència el text de l’inici, ser un exemple. Per tant dues coses a tenir en compte. La primera, abans de jutjar a un altre potser val la pena intentar comprendre la seva situació. La segona, vull acabar-la amb una altra frase d’aquestes que corren per internet. “Balla com si ningú t’estigués mirant.

Estima com si mai t’anessin a fer mal. Juga com si no hi hagués guanyadors. Porta’t com si la teva mare estigués mirant. Somriu “. Espero que tots aquests consells, frases i reflexions us serveixin perquè la vida sigui una mica més fàcil i vosaltres una mica més feliços.

TOTES LES NOTÍCIES