face

Fa  unes setmanes el CEO d’Apple, Tim Cook, afirmava en una entrevista que la realitat virtual, malgrat una important projecció comercial al futur, no era la veritable aposta de la marca per als anys vinents. Cook pel contrari, deia que el futur es troba en la realitat augmentada tal com ha demostrat recentment Pokémon Go.

Els espectadors que van seguir aquesta notícia tenen ara un nou argument per valorar què és el que ells pensen al respecte d’aquest debat.

Facebook ha decidit apostar la quantitat de 250 milions de dòlars en l’elaboració d’aplicacions per realitat virtual.

En un discurs a San Francisco, Mark Zuckerberg va afirmar que la realitat virtual és indispensable per al futur. El magnat de les xarxes socials ha afegit que aquesta tecnologia és la propera plataforma d’enginyeria, però que de moment té molt camp per recórrer tant en l’àmbit del programari, com en l’aspecte del maquinari.

La xarxa social va presentar recentment per al seu Oculus la qual rep el nom d’Avatar o Parties. Es tracta d’una aplicació mitjançant la qual l’usuari pot crear el seu propi avatar per interactuar mitjançant la realitat virtual amb altres usuaris i els seus avatars en una sala de xat.

D’altra banda Zuckerberg també va anunciar durant la seva compareixença els avenços que s’estan duent a terme al dispositiu Oculus i la seva propera versió. En aquest cas es tracta d’un aparell de realitat virtual sense cables.

En resum i tenint en compte les declaracions de dos superstars del sector, no sabem quin d’ells tindrà raó. Sigui com sigui, el cert és que ambdues empreses estan invertint ingents quantitats de diners en la realitat virtual.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada