Fa 82 anys naixia el primer guitarra dels Rolling Stones, Brian Jones

Aquesta setmana es compleixen els 82 anys del naixement de, *Brian Jones, a Cheltenham (Regne Unit). Va ser el guitarra original dels Rolling Stones des de 1962 fins al 8 de juny de 1969; va morir ofegat en una piscina dies després, el 3 de juliol. El seu nom original era Lewis Brian Hopkin-Jones. Des de nen va demostrar les seves capacitats instrumentals, i ja als nou anys tocava el banjo d’oïda i va aprendre a tocar la guitarra a un gran nivell.

La formació, en principi, es va organitzar al voltant de Brian Jones, cosa que va ocasionar que ell ho considerés com «el seu» grup, però aviat Keith Richards i Mick Jagger es van fer amb les regnes, fent-se càrrec, a més, de la composició dels temes.

El caràcter estrany i díscol de Jones acabaria per passar-li factura i, a poc a poc, es va anar allunyant dels seus camarades de banda, a la qual cosa es va sumar la ruptura sentimental amb Anita Pallenberg, que el va abandonar per a embolicar-se amb seu company de grup, Keith Richards, una cosa que Jones mai va poder superar.*Brian Jones és el guitarrista que al vídeo apareix amb cabell llis i ros.Font: EfeEme.com

TOTES LES NOTÍCIES