Extraditen a Sèrbia un acusat de tràfic de drogues condemnat a Andorra per robar en una joieria

El Tribunal de Corts ha decidit extradir un ciutadà serbi acusat de tràfic de drogues. Primer, però, haurà d’acabar de complir una condemna per un robatori fa uns 3 anys en una joieria d’Andorra la Vella.

La justícia ha concedit l’extradició d’un ciutadà serbi condemnat a tres anys de presó per vendre marihuana. Al seu domicili a Sèrbia se li van trobar 30 grams, a més de balances i diners en efectiu. L’home, però, va ser detingut el 2014 a Andorra per un robatori en una joieria de la capital. És per aquest motiu que el Tribunal de Corts demana que compleixi primer la pena per aquest delicte i després sigui extradit.

El ciutadà serbi va demanar no ser extradit perquè considerava que la seva vida correria perill. Segons va assegurar, a Sèrbia membres d’un grup criminal l’havien intentat matar diversos cops i havien aconseguit assassinar alguns amics. Per això temia entrar en una presó sèrbia ja que considerava que seria atacat. Fins i tot, va assegurar que estava disposat a romandre a la presó de la Comella a canvi de no acollir-se a cap benefici penitenciari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.