Extingit un foc de vegetació a Coll de Nargó

Dos bombers treballen en l'extinció d'un incendi de vegetació a Coll de Nargó
Dos bombers treballen en l’extinció d’un incendi de vegetació a Coll de Nargó. Foto: RàdioSeu

Els Bombers Voluntaris de Coll de Nargó han apagat aquest dijous al migdia un petit incendi de vegetació que s’ha declarat al municipi. Segons han informat des del cos, el foc ha afectat una superfície molt reduïda de matolls i arbreda, al costat un prat. També han col·laborat en l’extinció membres dels Agents Rurals.

En tot cas, des dels Bombers catalans han aprofitat per recordar la importància de la col·laboració ciutadana per detectar possibles incendis aquests dies i actuar-hi a temps. En cas de veure qualsevol columna de fum, cal trucar al telèfon d’emergències 112.

A Andorra, des de Protecció Civil s’alerta que el perill d’incendi torna a ser molt alt al sud. A través d’un missatge a les xarxes socials es recorda a la ciutadania que no es deixi brossa ni objectes de vidre en zones boscoses, a més de no llençar burilles de cigarreta. També s’insisteix que no estan permeses ni les enceses de foc ni els llançaments de coets.

Pel que fa a la comarca de l’Alt Urgell, el risc d’incendi a data d’avui és moderat (nivell 3 sobre 5) als municipis del centre i el sud de l’Alt Urgell. A la resta de comarca el perill es manté baix, gràcies a les pluges de les setmanes anteriors i als nivells d’humitat. També hi ha un risc baix a la resta de comarques de l’Alt Pirineu, tret d’alguns municipis del Pallars Sobirà.

 

RàdioSeu / AndorraDifusió

TOTES LES NOTÍCIES