El Ministeri d’Afers Exteriors ha iniciat un procés de selecció d’un candidat per realitzar una estada formativa a la Missió Permanent d’Andorra a les Nacions Unides a Nova York.
L’edicte preveu una estada formativa d’una durada mínima de quatre mesos (de setembre a desembre del 2017) que es podria allargar segons les necessitats de la Missió i per un període acordat entre les dues parts.

Les persones que hi vulguin participar tenen temps per presentar les candidatures fins el divendres 30 de juny a les 15 hores, al Ministeri d’Afers Exteriors.

L’estada permetrà al candidat adquirir el coneixement pràctic del funcionament d’una representació diplomàtica d’Andorra participant en l’activitat diària de la representació i col·laborant en diferents tasques. Així podrà col·laborar en projectes de la representació, en la preparació de visites i actes oficials, i en recerca d’informació i preparació de documentació, entre d’altres.

Per optar a la plaça els candidats han de tenir la nacionalitat andorrana, una titulació d’ensenyament superior estatal de nivell 2 del MATES en ciències polítiques, dret, relacions internacionals, ciències econòmiques, ciències socials o equivalent, i tenir un domini del català, el francès, l’anglès i el castellà. A més es demana domini de les aplicacions informàtiques i es valorarà el coneixement de la pràctica de les relacions internacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada