arcs

El Comú de la Massana i el Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra han organitzat una exposició amb les disset propostes que es van presentar al concurs públic per a la construcció de l’edifici multifuncional “Els Arcs”.

Aquesta mostra és la culminació d’aquest projecte conjunt, ja que el COAA va participar tant en la redacció del plec de bases com en la decisió de la proposta guanyadora, coma membre del jurat tècnic.

El projecte seleccionat va ser  “Capa Alpha”, de Manel Pallarès. Però en el procés de selecció hi havia setze treballs més, de diferents estils, tots amb idees força originals i atractius. “En els concursos públics només acostumem a veure el projecte guanyador perquè, naturalment, és el que es porta a la pràctica. Però tant el COAA com el Comú de la Massana considerem que és interessant donar a conèixer la resta d’idees que s’han realitzat, per donar valor a la feina realitzada pels diferents arquitectes i també per mostrar l’elevat grau de creativitat dels professionals del país”, afirma el cònsol major, David Baró. Per la seva banda, el degà del COAA, Víctor Blasi, assegura que “aquesta col·laboració ens ha permès mostrar la possibilitat de donar resposta a les necessitats d’entitats públiques, privades i de particulars”. Blasi afegeix que “l’exposició mostra el ventall d’opcions que sorgeixen d’un concurs d’idees”.

L’exposició es pot visitar al vestíbul de la Closeta des d’avui mateix i fins el 7 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada