Fins el 28 de juny del 2013 estarà a exposició pública el cadastre d’Anyós –que consta de cinc polígons-, de l’Aldosa –amb quatre polígons- , del Quart Mitger i de Comes de Banyars.

Els titulars de béns immobles inclosos en aquestes zones poden examinar les dades a la 3a planta de l’edifici comunal i presentar les al·legacions que considerin oportunes. Un cop tancat aquest període, s’avaluaran les propostes presentades i s’introduiran les possibles modificacions.

Es preveu que a finals d’estiu ja pugui estar aprovat el cadastre d’aquestes zones i estigui ja al servei dels ciutadans.

La fase de delimitació i aixecament de totes les parcel·les ja es va tancar durant l’any passat i ara s’està acabant de treballant en la introducció de les dades al sistema informàtic. En els pròxims mesos es farà l’exposició pública dels dos últims quarts, Pal i Erts.

De forma paral·lela també es treballa en la confecció del cadastre rústic de la parròquia, motiu pel qual “demanem a tots els ciutadans que tinguin terrenys rústics o parcel·les que aportin al Comú els plànols de les seves prioritats en suport informàtic, per agilitzar el procés”, explica la consellera d’Urbanisme i Cadastre, Olga Molné.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada