A partir del dilluns 18 de març, al vestíbul del Centre Cultural la Llacuna s’hi podrà veure una exposició de 38 fotografies de gran format (145X200 ) distribuïdes en 14 panells, obra del fotògraf i dissenyador Reinaldo Márquez, en la concepció de la qual hi ha participat molt activament el fotògraf andorrà Albert Martín.

L’exposició, amb el títol L’Esport a Andorra, constitueix una col·lecció de fotografies artístiques, que forma part del projecte “Integració” de Márquez.

Amb la participació de l’Albert Martín, en un treball conjunt, s’aconsegueix una combinació d’imatges d’indrets i de paisatges del país amb fotografies d’esportistes andorrans de primer nivell, com a una mena de tribut i de reconeixement a la seva labor i a l’esforç purament esportius.

Conjuminació i combinació de la nostra terra i d’homes i dones esportistes, descol•locant-los del seu entorn habitual i fent-los protagonistes davant d’un fons emblemàtic.

I talment com ho descriuen els autors de la mostra: “Cada fotografia té un concepte propi i un vincle entre el protagonista i el fons”.

El Reinaldo Márquez va estar estretament vinculat a l’Escola d’Art d’Andorra la Vella, ja d’ençà l’any 2007, on hi va assistir a cursos de formació continuada. Va realitzar-hi activitats i va participar en nombrosos tallers monogràfics. L’Albert Martín, esporàdicament, també ha efectuat alguns monogràfics de fotografia a l’Escola d’Art.

La mostra fotogràfica L’Esport a Andorra, patrocinada per MoraBanc, el Comú d’Andorra la Vella i la revista The Esport, romandrà exposada al Centre Cultural fins al 19 d’abril. Diàriament s’hi projectarà un vídeo del making off de la seva realització.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada