A partir del proper divendres 17 d’octubre, al vestíbul de La Llacuna, Centre Cultural d’Andorra la Vella, s’hi  podrà veure un conjunt de les fotografies presentades al Concurs Fotogràfic de Sant Joan 2014, convocat per l’Associació Fallaires d’Andorra la Vella, que hi seran exposades fins al divendres 31 d’octubre.

 La iniciativa del concurs fotogràfic va néixer a principis de la dècada del 1990 i, després d’una interrupció, els fallaires d’Andorra la Vella van decidir organitzar-lo de nou, enguany, en l’edició de la Nit del Foc de Sant Joan – amb la temàtica de les falles i de Sant Joan -, com a una de les diverses activitats que proposen al llarg de l’any, aprofitant totes les espectaculars manifestacions tradicionals i els actes i accions que tenen a veure amb les Falles.

El Concurs establia dues categories: Categoria Càmera digital i Categoria Instagram. El jurat era format per dos representants de l’Associació Fallaires d’Andorra la Vella i un representant de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella, dels Arxius Nacionals i del representant de la marca col·laboradora.

Els premis atorgats als tres primers classificats en la “Categoria Càmera digital” consisteixen en un val de 300 euros en productes de Fotografia Peig – Manolo Barros i dos forfets de 20 hores de Fotografia a l’Escola d’Art d’Andorra la Vella, respectivament.

En la “Categoria Instagram” s’ha establert un únic premi, dotat amb un sopar per a quatre persones al “Restaurant Andburgerzero”.

El lliurament de premis i l’acte d’inauguració de l’exposició tindran lloc el dijous 16 d’octubre, a les 19.00 hores, a La Llacuna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada