L’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitzen una exposició al voltant d’un conjunt de dibuixos realitzats per Diana Badescu (Alexandria, 1990), voluntària europea que, juntament amb dues altres joves, desenvolupa un projecte sobre el descobriment de la cultura pirinenca gestionat des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, a la Seu d’Urgell, ciutat on va arribar el dia 7 de setembre de 2012. El projecte, que porta per títol Una mirada europea a la cultura i tradició pirinenca i que es troba enquadrat dins del Programa Joventut en Acció de la Comissió Europea li permet compartir i difondre la seva pròpia cultura entre els habitants d’aquesta ciutat i de la comarca de l’Alt Urgell.

L’exposició està integrada per 10 dibuixos realitzats amb la tècnica de pintura al pastís on es representa una mirada poètica, intimista i misteriosa de la Seu d’Urgell a través de la interpretació que fa l’artista fruit dels 5 mesos de convivència amb la cultura, les tradicions i les persones de la nostra ciutat. Entre els motius de les pintures destaquen la catedral, el Parc del Segre, un carrer de la Seu o una panoràmica del Cadí.

L’exposició, de caràcter itinerant, inicia el seu recorregut a les instal·lacions de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell on romandrà fins el dia 1 de març de 2013 data a partir de la qual serà traslladada a les dependències de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. L’horari de visita és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al matí i de 14:30 a 18 hores a la tarda.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada