Exposició de Bob Watts a la Massana

Les muntanyes andorranes van ser la font d’inspiració de Bob Watts en el moment d’endinsar-se en el món de la pintura. Va ser al 2001, coincidint amb la seva arribada al país, procedent de Gal•les, i de la mà d’una amiga i l’artista Hilary Dymond, també resident al Principat.

Tot i que va començar amb la temàtica de les muntanyes, Watts pinta tot tipus de paisatges i s’ha dedicat especialment a les marines. Justament, en aquesta exposició podrem veure una vintena d’obres amb el mar com a protagonista. Es tracta de treballs a l’oli, amb una gran riquesa de matisos, que transmeten moltes sensacions, com la serenitat i la calma.

Durant aquests anys, Watts ha anat perfeccionant la seva tècnica a l’Escola d’Art de les Valls del Nord, on pensa continuar creixent com a artista.

A més, amb aquesta exposició té un fort component benèfic, ja que la meitat dels beneficis que s’obtinguin amb la venda de les pintures aniran a parar al centre d’acollida d’infants la Gavernera.

L’exposició s’inaugura aquest divendres, a les 20 h, a l’Oficina de Turisme de la Massana i es podrà visitar fins el 16 de febrer.

(Foto: Comú de la Massana)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.