L’exposició col·lectiva “el SO del silenci”, organitzada conjuntament entre les ciutats d’Andorra la Vella, Manresa i Sabadell, amb una mostra d’obres de 5 alumnes de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, s’exhibeix a la seu de l’Associació Artistes Visuals de Terrassa, des del dissabte 28 de setembre fins al dijous 17 d’octubre.

“El SO del silenci” és una exposició col·lectiva formada d’obres d’alumnes i de professors de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella i de l’Escola d’Arts i Oficis de Manresa, amb la participació d’alguns integrants de l’Associació d’Artistes Visuals de Terrassa.

Es va inaugurar a la Sala Espai 7 de l’ajuntament de Manresa el 26 d’abril i hi va romandre fins al 19 de maig i del 7 de juny al 12 de juliol es va presentar al Centre Cultural d’Andorra la Vella.

Una proposta que va sorgir de la iniciativa de dues professores de gravat de les respectives escoles, la Neus Mola i la Lídia Moreno, amb la voluntat d’estimular la creativitat dels alumnes i de poder oferir-los l’oportunitat d’exposar les seves obres en un espai propici i adient, i amb la possibilitat que l’exposició esdevingués itinerant.

L’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella i l’Escola d’Arts i Oficis de l’ajuntament de Manresa havien col·laborat anteriorment en una exposició conjunta, “Paisatge íntim”, en el Circuit’Art Andorra la Vella 2008, mostra d’art contemporani, que es dedicà al gravat.

Aquesta exposició fa patent la riquesa creativa en oferir un ampli i divers ventall d’interpretacions que identifiquen cada artista, la seva visió peculiar i única.

Una aparent paradoxa en voler materialitzar o donar forma a l’absència de so, tot fent-lo present, i representar totes les seves múltiples connotacions.

L’exposició recull obres realitzades amb tècniques de gravat, escultura, ceràmica, pintura, fotografia, instal·lació…

Algunes s’hi mostren en forma de llibre d’artista o d’objecte d’art, de manera que la presentació englobi el concepte del so del silenci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada