roca

Demà divendres, 4 de juliol, tindrà lloc a les vuit del vespre a la sala ‘la Cuina’ del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell l’exposició de pintura ‘Blanc i negre’ d’Asun Roca.

Asun Roca presenta en aquesta mostra un total de 13 pintures en acrílic on ressalta una “plasticitat contundent” on el color “es manifesta intens però aïllat com un detall anecdòtic o punyent en un mar de grisos”.

Les cares, els torsos i les mans conclouen amb la figura humana atrapant imatges i éssers estimats per deixar-ne constància per tal que no caiguin en l’oblit.

L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres de les 18 a les 21 hores.

Aquesta mostra obre el tercer Cicle d’Art Contemporani que engloba un total de quatre exposicions fins al mes de setembre.

Sentir, de Marta Pruna

També dins del tercer Cicle d’Art Contemporani, avui dijous 3 de juliol, a les vuit del vespre, a la sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell s’inaugura la instal·lació Sentir, de l’escultora Marta Pruna.

Amb aquesta exposició, l’artista pretén transmetre tot un seguit de sensacions i emocions a partir de dues capses.

La mostra restarà oberta al públic fins el 25 de juliol i es pot visitar de dilluns a divendres de les 18 a les 21 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada