L’exposició Controles? que s’adreça a adolescents, joves i també a les seves famílies, estarà instal·lada a la sala polivalent del centre cívic El Passeig de la Seu d’Urgell des del pròxim dimarts 25 fins al divendres 28 de setembre.

Aquesta instal·lació explica els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum, mitjançant la interacció i les noves tecnologies, adolescents, joves i famílies podran visitar tres espais diferenciats de l’exposició que els proposen una reflexió crítica i constructiva entorn d’alguns dels elements relacionats amb les drogues i la manera de prevenir-ne el consum.

L’exposició Controles? la visitaran alumnes d’ESO dels instituts La Valira i Joan Brudieu i del col·legi La Salle, els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) i els joves del Pla de Transició al Treball (PTT).

D’altra banda, a través d’aquesta exposició rebran formació sobre aquesta problemàtica els professionals dels serveis socials, de la salut, d’ensenyament, així com els tècnics de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU).

A més a més, restarà oberta al públic en general de cinc a set de la tarda, de dimarts a divendres, on podran prendre part d’una visita guiada per la instal·lació.

L’exposició Controles?, cedida per la Diputació de Barcelona, està organitzada pel Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’OJAU que s’emmarca en la campanya Control’Gat.