Explota una cabina de pintura en un carrer adjacent al Cedre

Imatge: atv

Ensurt a Santa Coloma en un taller de planxisteria situat en un carrer adjacent al Cedre. Una deflagració ha afectat part del teulat i l’interior del recinte. Hi ha hagut dues persones ferides lleus i danys materials segons informa la televisió pública.

La ràpida actuació dels bombers ha evitat danys majors. Tres dotacions i una ambulància s’han desplaçat per actuar en un carrer situat just al darrer del centre El Cedre, evacuant dues persones a l’hospital. Tot i que el seu estat no revesteix gravetat, han requerit atenció per la inhalació de fums tòxics. Les primeres hipòtesis indiquen la manipulació de líquids deflagrants com a motiu de l’explosió, tot i que serà la investigació la que en determini exactament els motius. “En una cabina de pintura han llançat un hidrocarbur i s’ha encès de cop. Com que estava tancada, ha fet una deflagració important i ha transmès el foc cap al tub de sortida de la cabina i la planta superior”, ha explicat el cap de guàrdia dels Bombers, David Micó.

La proximitat de la caserna dels bombers ha permès una ràpida actuació que ha evitat danys més importants. “Hagués pogut ser molt greu perquè són productes molt inflamables”, insisteix Micó.

Tot i la quantitat de fum que s’ha generat, no ha estat necessari desallotjar el centre del Cedre, però per recomanació dels bombers han tancat portes i finestres, ubicant els residents a l’interior de l’edifici. El fet que sigui una zona poc transitada i gairebé sense habitatges pròxims ha evitat més perjudicis.