Èxit d’inscripcions al taller de teatre musical del Laboratori de les Arts

31 persones de diferents edats van començar a assajar, el cap de setmana passat, per presentar davant de públic la versió laurediana de la comèdia musical, “Grease”. Una xifra d’assistents que ha superat totes les expectatives de l’organització.

De fet, en un inici s’havia establert un límit màxim de 20 inscripcions. Però, l’èxit de participació ha fet que les tres escoles del Laboratori de les Arts, Líquid Dansa, l’Espai de Música Moderna i L’Animal Escola de Teatre, hagin hagut de fer un gir en el plantejament del taller i del guió per no haver de deixar a ningú sense plaça.

Entre els 31 inscrits, hi ha un ampli ventall d’edats que van des dels 13 anys fins als 70 anys. La franja més representativa és de 16-18 anys.

El primer dia de classe va servir als professors per veure com es desenvolupaven els alumnes, les nocions que tenien de cant, interpretació i moviment, entre d’altres. A partir d’aquí, s’ha fet un repartiment inicial dels personatges plantejant un treball molt coral. Cadascú forma part d’una colla: els T-Birds, les Pink Ladies… Tampoc hi faltaran els papers protagonistes: el Danny Zuko, la Sandy Olsson, la Frenchie… Junts recrearan moltes de les escenes mítiques del musical.

TOTES LES NOTÍCIES