Èxit del taller de teles acrobàtiques, que podria tenir una segona edició


El taller de teles acrobàtiques programat dins l’Alternador ha començat aquest dissabte amb unes vuit persones que han començat a aprendre les tècniques d’aquesta disciplina ‘entre l’art i l’esport’, com ha indicat el conseller de Joventut i Esports d’Andorra la Vella, Marc Pons. En total s’han rebut unes 20 demandes, per la qual cosa s’ha establert una llista d’espera i no es descarta que es pugui fer una segona edició del curs d’iniciació o programar l’activitat fora de l’Alternador per a un públic ‘més ampli’, ha apuntat Pons.

El Centre Esportiu dels Serradells ha acollit aquest dissabte la primera sessió del taller de teles acrobàtiques, que ha comptat amb la participació d’unes vuit persones guiades per la professora Maria Grau.

Es tracta d’un curs d’iniciació programat en tres dissabtes perquè, segons ha explicat el conseller de Joventut i Esports d’Andorra la Vella, Marc Pons, ‘tenint en compte les exigències de preparació calen un mínim de sis hores’.

La programació d’aquesta activitat respon d’una banda a la proposta de la mateixa professora i a l’interès dels joves. De fet, s’han rebut fins a una vintena de demandes per la qual cosa, no es descarta organitzar una segona edició o programar l’activitat fora de l’Alternador per destinar-la a un públic més ampli i donar cabuda a més persones, com ha manifestat Pons.