Èxit del Saló de la Infància i la Joventut un any més

Centenars de persones, sobretot infants, gaudeixen aquests dies del 27è Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra, que un any més acull el Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Passat Nadal, amb vacances de l’escola i els infants nerviosos mentre no arriben els Reis Mags d’Orient, el Saló de la Infància és una zona d’esbarjo que fa que els dies passin més ràpid.

Els més grans poden fer partides amb els amics als videojocs i simuladors, els pares amb nadons tenen a l’abast la ludoteca, mentre que els no tan petits poden gaudir d’un ampli ventall de jocs tradicionals, inflables i tallers. Cadascú té les seves preferències.

Segons explica RTVA i per controlar l’ordre i els temps de cada joc i vigilar que cap nen es faci mal, el saló compta amb monitors joves, que gaudeixen d’aquests dies d’una manera ben particular.

Els pares, però, són els qui més agraeixen, aquests dies, tenir un espai com aquest perquè els fills es diverteixin.

El Saló de la Infància disposa de 90 activitats diferents per a nens i nenes d’entre 2 i 18 anys. Fins a l’1 de novembre està situat a Encamp. A partir del 3 de gener i fins al dia 5, les activitats es traslladaran al Pas de la Casa.