Èxit de visitants i d’activitat comercial a la Fira de Sant Ermengol

fira-st-ermengolLa  Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell tancarà aquest vespre les seves portes amb un gran èxit de visitants vinguts d’arreu del territori i del país, fet que ha comportat una important activitat comercial en els diferents recintes firals que han omplert la ciutat durant tot el cap de setmana. En aquest sentit, la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, manifesta que “amb l’aposta ferma que hem fet aquest any aportant innovació a la tradició i a la qualitat, la fira vol seguir avançant per anar revalidant, any rere any, l’èxit de visitants i artesans i comerciants”.

Respecte a les noves activitats que s’han estrenat en aquesta edició com són la celebració de la Primera Fira de Productes Ecològics del Pirineu (PEP) i la proposta gastronòmica La Cuina del Formatge, Font en fa una “bona valoració” d’ambdues. “Aquestes dues noves línies les anirem potenciant perquè es vagin consolidant com un element estratègic més de la Fira de Sant Ermengol”.

Pel que fa a la 22a Fira de Formatges Artesans del Pirineu, principal atractiu de la Fira de Sant Ermengol, ha aconseguit de nou un gran èxit de públic amb milers de degustacions de formatges en les 45 parades de formatgers vinguts del llarg i ample de tota la serralada pirinenca. El públic visitant a aquesta fira que ha participat en la segona edició del concurs popular de formatges artesans del Pirineu, han fet guanyador, per votació popular, al formatge Tou de Casa Mateu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.