Èxit de visitants en el primer cap de setmana de la Fira Playmobil de la Seu

Més de 2.000 persones -entre infants, joves, famílies i turistes- han visitat aquest cap de setmana la primera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil de la Seu d’Urgell.  

Amb aquesta primera xifra de visitants, la tinent d’alcalde Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, en fa una “valoració molt positiva”.Recordem que aquest esdeveniment d’oci familiar de qualitat va obrir les seves portes dissabte passat i restarà oberta fins el pròxim dissabte 31 de març, tot coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

Durant tot el cap de setmana, els visitants d’aquesta proposta lúdica han gaudit dels 12 diorames de gran format, han pogut participar del concurs del click amagat, han participat en tallers de creativitat, de jocs educatius i han pogut fer la ruta dels aparadors Playmobil gegants pels comerços de la Seu d’Urgell. 

Horaris de visita

Des d’avui dilluns, 26 de març, i fins el pròxim dijous, dia 29, es podrà visitar l’exposició de diorames Playmobil (7 ubicats a las la Sant Domènec i 5 al centre cívic El Passeig), de quatre de la tarda a vuit del vespre.

Pel que fa a la fira de Playmobils, on es podrà comprar productes Playmobil, obrirà portes novament divendres 30 i dissabte 31 de març, de deu del matí a dues del migdia, i de les quatre de la tarda a les vuit del vespre. Val a dir que l’exposició de diorames també romandrà oberta aquests dos dies en el mateix horari.

Concurs i ruta d’aparadors

També fins dissabte 31 de març, seguirà en marxa el concurs del ‘click’ amagat que consisteix en trobar entre els 12 diorames 3 figures emblemàtiques de la Seu d’Urgell: Sant Ermengol, el Patufet de Cadí i un piragüista. D’entre els assistents a la fira que trobin aquest tres clicks es sortejarà un lot de productes Playmobil per valor de 100 euros.

Una altra activitat paral·lela a la fira és la ruta dels aparadors Playmobil gegants, on un total de 12 aparadors de comerços de la Seu d’Urgell hi tenen col·locat una figura Playmobil d’1,70 metre d’alçada, esdevenint així un circuit iconogràfic urbà .

D’altra banda, diversos comerços de la Seu també han participat d’aquest esdeveniment Playmobil col·locant clicks de mida normal als seus aparadors.