Èxit de públic un any més al festival dels Colors de Música d’Escaldes-Engordany

El públic del Colors de Música d’Escaldes-Engordany s’incrementa i es rejoveneix Així ho afirmen els responsables d’aquest festival internacional de música que tancava ahir la setmana de jazz al carrer amb els Drop Colective.

Els deu musics del col·lectiu Drop Colective van cloure ahir la setmana de jazz al carrer inscrita en el Festival Internacional Colors de Música sense ser conscients que eren la cirereta del pastís d’aquest certamen.

Els organitzadors asseguren que han detectat un increment quant al nombre d’assistents al festival i a més que es tracta d’un públic que s’està rejovenint. Precisament els Drop Colective es van conèixer estudiant jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona i volen fugir de l’estereotip que el jazz és música per a gent gran.

Les veus femenines han tingut un pes important en aquesta setmana i el públic ha valorat molt positivament aquest aspecte. Als Drop Colective també hi ha una veu de dona al capdavant. El seu jazz jamaicà va fer vibrar el públic; un estil que va unir de manera inevitable els deu músics en un sol grup.

El Festival Internacional Colors de Música continua demà amb una novetat: els concerts familiars. A les set del vespre a la plaça Coprínceps es podrà veure l’actuació de Xiula un grup de Barcelona que ha revolucionat el concepte d’animació musical.

La formació fusiona la transmissió de valors als infants amb diferents estils musicals.