Èxit de participació en el primer workshop de l’Andorra Convention Bureau a Toulouse

work-shopÈxit de participació en el primer workshop organitzat per l’Andorra Convention Bureau (ACB) a la capital de la regió de Midi-Pyrénnés. Durant la jornada, el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp i les estacions d’esquí van aprofitar per presentar les novetats de la temporada d’hivern 2013-2014.

Divuit empreses andorranes i una vintena d’agències de viatges van celebrar ahir un workshop a la Cambra de Comerç de Toulouse. Es tracta de la primera vegada que s’organitza un certamen d’aquest tipus a la ciutat francesa i la voluntat és poder repetir l’experiència.

L’objectiu és donar a conèixer !ndorra com a destí de negocis i congressos a França i de fet, moltes de les empreses andorranes que hi van participar van poder iniciar contactes i d’altres, fins i tot, van tancar acords per realitzar viatges d’incentius. En aquest acte hi estaven convidades empreses que són membres de l’ACB.

Abans d’això, i també per primera vegada a França, Grandvalira i Vallnord van presentar les novetats de les estacions d’esquí per a aquesta temporada d’hivern. Els principals mitjans de la regió francesa van assistir a la roda de premsa.

L’acte de presentació va comptar amb la presència del ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, que va destacar la importància del mercat francès per a Andorra. De fet, la intenció és reforçar la presència del Principat a França i donar a conèixer Andorra no només com a destí turístic durant d’hivern sinó també com a seu per a acollir esdeveniments de negocis.