El concurs s’emmarca dins de la campanya d’hivern “Una història que comença en blanc” que tenia com a objectiu despertar l’esperit imaginatiu dels participants a l’hora de crear un relat  en forma de vídeo, fotografia o bé, text on s’expliqués un viatge ideal a realitzar a Andorra i com a premi, fer-lo realitat.

En les diferents històries que s’han presentat destaquen les activitats relacionades amb l’esquí i les activitats a la neu, allotjar-se en hotels amb encant o a peu de pistes, gaudir de la gastronomia i experimentar tractaments de wellness.

Aquesta iniciativa ha comptat amb una gran participació i de les 1.155 històries presentades, 448 són en castellà, 221 en francès, 186 en català i 300 en portuguès.

D’entre aquestes quatre categories, el jurat ha escollit una història guanyadora. En català l’afortunat és Ricard Moncayo Viñes; en llengua castellana, Juanjo Tenorio Blázquez; en francès, Florence Billiotte i en portuguès, Claudia Sofia Sarrico Ferreira da Silva.

Des d’Andorra Turisme ja s’ha contactat amb tots els guanyadors i els seus noms s’han publicat a la pàgina web www.vineaandorra.com (i en totes les seves versions) i també al Facebook d’AndorraWorld.

Els afortunats podran fer realitat la història que van presentar en aquest concurs en les properes setmanes.

L’estratègia d’Andorra Turisme és continuar utilitzant les xarxes socials com a eina de participació entre les persones que visiten el nostre país i incentivar-les a què s’interessin i coneguin l’oferta turística del Principat.

Aquí podeu consultar les quatre històries guanyadores:

Ricard Moncayo: http://www.vineaandorra.com/hist/1114

Juanjo Tenorio: http://www.venaandorra.com/hist/1256

Florence Billiotte: http://www.venezenandorre.com/hist/369

Cláudia Sofia Sarrico:  http://www.venhaaandorra.com/hist/820