El Dia Jove Lauredià ha tingut èxit. Així es constata des del Comú de Sant Julià de Lòria, veient la participació dels joves a les activitats que s’han organitzat aquest dissabte. Una festa organitzada pels propis joves i que busca, per part del Comú lauredià, fomentar la comunicació i la interacció entre els joves.

El campionat de Màgic The Gathering ha deixat joves sense poder participar, l’espai de tenis taula ha patit llista d’espera, igual que el karting. En definitiva, un bon nivell de participació a les activitats del Dia Jove Lauredià, que s’ha organitzat aquest dissabte. Una jornada que obeeix a la voluntat del Comú de fomentar la comunicació i interacció entre el jovent. Segons ha explicat el responsable del Departament de Joventut i Voluntariat, Eugeni de Santiago, més que la participació ‘per nosaltres més aviat compta la iniciativa, la voluntat d’apropar els serveis i la logística envers cobrir les expectatives i necessitats dels joves’.

El Dia Jove Lauredià s’ha dirigit principalment al col·lectiu d’edats compreses entre els 12 i els 29 anys, i per De Santiago ‘està sortint bé i tots estem tenint una experiència i gaudint d’aquest moment’. En el marc d’aquesta diada s’han organitzat múltiples activitats tant de l’àmbit esportiu com lúdic, així com el cultural. En aquest darrer destaca que es torna a obrir l’auditori Rocafort com a sala de cinema fent una nova prova pilot per veure la resposta del jovent amb la projecció d’una pel·lícula ‘divertida i d’una temàtica molt de moda’, com és la dels zombis.

De Santiago ha avançat que de cara l’any vinent podrien canviar algunes coses i horaris, però ha deixat clar que es repetirà l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada