Èxit de participació a la sortida sociocultural de la Creu Roja Andorrana

Dissabte passat més de 80 persones, entre els usuaris del servei de teleatenció domiciliària de la Creu Roja Andorrana, els usuaris de les residències el Cedre i Clara Rabassa i els voluntaris, es van retrobar novament en el marc de les sortides socioculturals de la Creu Roja Andorrana.

En aquesta ocasió, l’activitat conduïda per l’escriptora Lucrezia Garcia Mameghani va endinsar els convidats a la vida i obra dels escriptors més emblemàtics de la generació del 27.

La brillant escriptora va sorprendre el públic amb un entretingut joc que va permetre que tothom hi participés; endevinar els poetes en cada lectura que ella feia a demés de comentar-ne el contingut. En aquest ambient distés i relaxat, els usuaris van posar a provar els seus coneixements literaris. La mateixa escriptora va obsequiar el públic amb presents i manifestar la seva satisfacció per la gran acollida rebuda.

L’activitat, coordinada i dirigida per voluntaris de l’àrea d’Intervenció Social de la Creu Roja Andorrana, va tenir lloc al restaurant Delícies Turques ubicades Escaldes·Engordany.

L’acte va finalitzar amb un berenar ben especial; assortiment de plats turcs tan típics com l’hummus o el dolç baklava.

Properament la Creu Roja Andorrana informarà els seus usuaris de quines seran les properes sortides previstes.

(Text: Creu Roja)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.