Èxit de les representacions del Viari Show a Sant Pol de Mar

viariEls passats dijous i divendres, l’equip del Viari Show es va desplaçar a Sant Pol de Mar, vila agermanada amb Andorra la Vella.

La iniciativa del Viari Show, creada i ideada pel Departament de Social i el Servei de Circulació, centrada en l’educació viària i la conscienciació en el civisme, s’hi va presentar davant de 127 escolars, amb èxit d’assistència i de participació interactiva.

Van fer el desplaçament 24 usuaris de Cases Pairals, amb la Cònsol Major acompanyada del Cap d’Equip de Cases Pairals i del president de l’Associació de Gent Gran d’Andorra la Vella, 4 agents de Circulació amb el Conseller delegat i el Cap del Servei, i dos monitors del Servei Gent Gran de la Conselleria de Social.

La primera representació del Viari Show d’Andorra la Vella es va fer el dijous a mitja tarda, seguida per mitja hora d’educació viària, impartida per la policia local de Sant Pol.

El divendres al matí, es va presentar una versió especial del Viari Show, d’una durada d’una hora i mitja, amb la representació de 12 esquetxos. Després, en un espai exterior de l’Escola Sant Pau, hi va haver una demostració d’habilitat canina en detecció d’estupefaents i localització de persones, a càrrec d’una unitat de la policia local.

Posteriorment, la delegació va efectuar una visita pel centre de la població i l’estada va concloure amb la celebració d’un dinar de germanor ofert per l’alcaldessa de Sant Pol de Mar en un reputat restaurant de la població.