Èxit de la setmana temàtica de cuina pels nens de la Massana

Les activitats programades per aquest estiu pel comú de la Massana estan tenint una gran acollida. La setmana temàtica “Master Xef” ha estat una de les que ha tingut més èxit, ja que es van omplir les vint-i-quatre places poc després d’obrir inscripcions. Els nens estan aprenent diferents tècniques culinàries amb la participació dels restauradors de la parròquia. Per exemple han après a fer mató a casa Raubert, a fer pizzes al restaurant Àngelo i avui mateix han passat al matí fent melmelades al Pastador de Sispony.

En les pròximes setmanes hi haurà altres propostes temàtiques com ara la boxa, l’handbol o l’anglès.

Pel que fa als Esports d’Estiu, continuen les propostes de lleure i natura, com la sortida al refugi del Comapedrosa que ha emprès aquest matí un dels grups. L’objectiu és que els nens es diverteixin i aprofitin per descobrir noves disciplines, a més d’aprofundir en el coneixement de l’entorn natural.

Aquesta setmana, hi ha al voltant de cent seixanta-inscrits a les activitats adreçades als nens i una vintena més a l’Estiu Jove, per a nois i noeis de 12 a 17 anys. Aquesta setmana estan realitzant diferents pràctiques esportives, com skate, bitlles o escalada.

Recordem que el comú de la Massana disposa d’ajuts socials per aquelles famílies que ho necessitin, ja que la voluntat és que tots els infants i joves de la parròquia puguin passar unes bones vacances.