Èxit de la jornada solidària d’Unicef

Més de 125 persones, petits i grans, van gaudir ahir a la tarda de la primera jornada “Per llepar-se els dits! Vine, cuina, berena i juga” a benefici d’Unicef Andorra organitzada per l’Hotel Roc Blanc i la Despensa d’Emelin.

Els més petits van gaudir dels sis tallers gastronòmics que els esperaven: des de fer la seva pròpia pizza a pescar una poma i caramel·litzar-la, passant per fer barreres de cereals saludables i còctels de fuites, i acabant per decorar el seu muffin i ser un artista de la xocolata. Després dels tallers, podien gaudir d’una zona de jocs amb inflable inclòs! Mentrestant els adults que els acompanyaven estaven convidats a un còctel sense alcohol.

Com descriu la Sra. Emelin Torm de la Despensa d’Emelin, “va ser una tarda màgica on es va poder veure la solidaritat de tots els col·laboradors i voluntaris de l’Hotel Roc Blanc que van ajudar als nens i nenes a aconseguir el seu “passaport” per a que, després de la gimcana de tallers, poguessin saltar als inflables com a premi ben merescut”.

Des d’Unicef Andorra, tan la seva presidenta, la Laura Álvarez, com la seva directora, la Marta Alberch, agraïen que l’hotel Roc Blanc, La despensa d’Emelin i tots els seus proveïdors i voluntaris, com la dietista Marta Pons, Andorcarn, ASG, Bomar, Central Flaquera, Distribucions el Cedre, Distribucions Godó, Edelpol, Fruites Molina, Gatzara i Impremta Envalira, s’haguessin afegit un any més a la jornada solidària. Aquest any l’objectiu estava més encarat a fer que els més menuts gaudissin d’una tarda divertida per celebrar el 25è aniversari del Comitè que no pas aconseguir molts donatius tot i que entre les entrades i la Fila 0 es van aconseguir 1.830 euros.