Exhaurides les inscripcions per participar al taller sobre l’alimentació durant el tractament del càncer

Des de l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) us informem que les inscripcions per a participar al taller pràctic sobre l’alimentació durant el tractament del càncer, que tindrà lloc aquest dissabte 4 de febrer, ja s’han exhaurit. Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer s’organitza l’activitat ‘Agafa la paella pel mànec’.

La jornada ‘Agafa la paella pel mànec’ està composta per una xerrada demostrativa sobre l’alimentació que s’ha de dur a terme durant el tractament del càncer de la mà del prestigiós xef, Marc Puig-Pey, i la directora de l’àrea de Salut i hàbitsalimentaris de la FundacióAlícia, Elena Roura. En aquesta primera part, les places són il·limitades. En canvi, per a la segona part de la matinal, que consisteix en un taller pràctic, les entrades ja s’han exhaurit. Les inscripcions es van obrir el passat 25 de gener i aquest dimarts ja s’ha arribat a les 60 places disponibles.

El president de l’Assandca, Josep Saravia, s’ha mostrat molt satisfet per la rebuda i l’acceptació que ha tingut el taller pràctic. En aquest sentit, tot i que ja no s’accepten més inscripcions, ha animat tota la població perquè assisteixin a la xerrada demostrativa (entrada lliure), és a dir a la primera part de l’activitat, aquest dissabte a les 11 hores a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.