El  Ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha informat aquest dimarts que s’han exhaurit les entrades per al col·loqui a càrrec d’Àngel Sala, crític de cinema i director del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, seguit de la projecció de la pel·lícula ‘Blade Runner’ de Ridley Scott (1982) que es durà a terme aquest dissabte 17 de desembre a les 21.30 hores. Aquesta és l’última de les activitats organitzades al voltant de l’exposició ‘Robots en el cinema de ciència-ficció’.

Les entrades per al col·loqui a amb Àngel Sala, director del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, seguit de la projecció de la pel·lícula ‘Blade Runner’ de Ridley Scott (1982), que tindrà lloc aquest dissabte 17 de desembre a la sala ArtalRoc, ja s’han exhaurit, segons informa el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports.

Després de l’èxit obtingut a les dos activitats precedents al voltant de l’exposició ‘Robots en el cinema de ciència-ficció’ -la projecció de la pel·lícula ‘Metropolis’ amb banda sonora de Likantropika i els tallers de robòtica per a infants-, es proposa ara una pel·lícula de referència en companyia d’un especialista i apassionat del film, les aportacions del qual enriquiran el visionat posterior dels espectadors.

L’exposició que emmarca les activitats recull materials de més de 200 pel·lícules de ciència-ficció relacionades amb robots, distribuïts en un recorregut cronològic que s’inicia l’any 1919, fins aquest 2016. Gairebé un segle de cinema que ofereix una oportunitat única per retrobar-se amb alguns dels personatges més emblemàtics del setè art, i alhora reflexionar a l’entorn de l’ésser humà i allò que el defineix.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada