Exfoliant capil·lar? T’expliquem com aquest cosmètic aconseguirà que la teva cabellera llueixi radiant

Exfoliar el cabell? Si existeix un tractament que cau en l’oblit és l’exfoliació, i si ens costa exfoliar-nos la cara i el cos, possiblement no has pensat mai en la necessitat d’exfoliar la teva cabellera. Però si eliminar les cèl·lules mortes de la pell és imprescindible perquè llueixi radiant, el mateix ocorre amb el cabell. A continuació, t’expliquem quina és la funció de l’exfoliant capil·lar i et presentem algunes opcions molt interessants.

Per què triar un exfoliant capil·lar?

La suor, la contaminació, el greix, la societat, agents externs… Les seves partícules s’instauren en el cuir cabellut com ocorre amb la nostra pell, arribant a obstruir-lo. Així, la fibra capil·lar té més dificultats per a sortir radiant i amb lluentor. La solució? Alliberar el cuir cabellut d’impureses i cèl·lules mortes amb cosmètics especialment concebuts per a això.

Més fàcil, parlem dels tres beneficis de l’exfoliant capil·lar:

Facilita el creixement sa i lluminós del cabell, perquè les arrels queden més lleugeres.

Amb el fol·licle pilós alliberat, els cosmètics capil·lars són més eficaços.

Amb una cabellera tonificada i fresca és més fàcil omplir-se d’energia. El cuir és la barrera del cap enfront del món exterior: potser et resulta més fàcil canviar l’enfocament dels problemes, elevant la ment.

Les nostres propostes

Gel exfoliante Melaleuca, de René Furterer. Aquest cosmètic amb extractes d’albercocs micronitzats combat la caspa deixant el cuir cabellut purificat. A més, conté propietats refrescants i calmants del mentol, que reforcen la sensació de benestar oxigenant.

Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment, de Kiehl’s. Formulat amb exfoliants micronitzats d’albercoc i argan, aquest cosmètic de neteja capil·lar afavoreix la salut de la zona i controla la caspa. El seu preu: 21,50 €.

Gloss Scrub de Diamond Oil Glow Dry, de Redken. Eliminar les cèl·lules mortes i excés de sèu són les dues funcions d’aquest exfoliant capil·lar que neteja en profunditat el cuir cabellut. El seu preu: 27,50 €.

Scrub Apaisant, de Kérastase. Amb base gel, especialment concebut per a cuirs sensibles, aquest cosmètic ofereix una acció calmant i una aroma d’escorça cítrica amb ambre fosc i almizclat. Així, el cabell i el cuir cabellut queden detoxificats i refrescats, lluint una lluentor i volum increïble. El seu preu: 42 €.

Premascarilla purificante Phytoclear, de Elvive. Eliminar les impureses del cuir cabellut és la raó de ser d’aquest cosmètic capil·lar, que exfolia i purifica el cuir i augmenta l’eficàcia dels productes anticaspa utilitzats, combinant tres olis essencials. El seu preu: 4,99 €.

Champú exfoliante de The Body Shop. Aquest producte de cura capil·lar combina el te verd del Japó, mentol de menta, cristalls de sal i mel d’Etiòpia de Comerç amb Comunitats per a estimular el flux sanguini i retirar les impureses presents en el cuir. Així, el cabell recupera una lluentor saludable. Està especialment dissenyat per a cuirs cabelluts de normals a grassos. El seu preu: 18 €.

TOTES LES NOTÍCIES