El greix i la cel·lulitis són els pitjors enemics dels glutis, però aquests problemes es poden corregir amb exercici, perquè aquests músculs responen ràpidament a l’entrenament i cremen moltes calories.

• Estireu-vos boca amunt amb les plantes dels peus recolzades al terra i els braços estesos al costat del cos. Contraieu els glutis i l’abdomen. Eleveu el cos fent que els turmells i les espatlles formin una línia recta i torneu a la posició inicial. Feu tres sèries de 15 repeticions.

• Poseu-vos a quatre potes i estireu la cama dreta cap endarrera, en línia recta amb el cos, estireu el braç esquerre cap endavant, manteniu-vos així uns segons i torneu a la posició inicial. Feu tres sèries de 15 repeticions.

• Poseu una cama sobre una fitball, flexioneu el cos cap endavant a la vegada que esteneu la cama cap endarrera fent rodar la bola. Contraieu el múscul mentre feu el moviment.

• Pugeu la cama esquerra sobre un banc d’step, amb les mans a la cintura, baixeu el maluc a l’alçada del genoll esquerre, mentre flexioneu la cama dreta. Torneu a la posició inicial. Feu tres sèries de 15 repeticions amb cada cama.

• Des de tres passes enrere, pugeu la cama esquerra a l’step i flexioneu el cos cap endavant fins que el genoll toqui el pit. Torneu a la posició inicial. Feu tres sèries de 15 repeticions amb cada cama.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada