musculacioHi ha molts exercicis per aconseguir desenvolupar la musculatura, però hi ha tres que destaquen de la resta perquè estan presents en tots els entrenaments de musculació, permeten fer variants i són de gran intensitat, per la qual cosa estimulen el desenvolupament muscular.Tots aquests exercicis requereixen la implicació de diversos músculs al mateix temps i produeixen un gran estímul per al creixement muscular. Són exercicis compostos que permeten fer diverses variacions i que, a més d’ajudar-vos a hipertrofiar i guanyar força, poden condicionar el vostre sistema cardiovascular.

• Flexió de cames: Aquest exercici fa treballar els músculs de les cames i glutis, podent fer més èmfasi en els quàdriceps, en els glutis i isquiotibials, en els adductors o abductors segons separeu els peus. A més, requereix contreure l’abdomen per mantenir la postura durant el moviment i requereix una resposta metabòlica global.

• Barra: És un exercici molt complet en el qual es treballen els músculs del tren superior, sobretot, pectorals, tríceps, deltoides i serrats. També es poden aplicar variacions i incidir en diferents zones del pectoral segons canvieu la separació de les mans a l’hora d’agafar la barra o segons baixeu la barra més a prop del mentó o prop de la part inferior del tors.

• Pes mort: És un exercici molt utilitzat en les rutines d’entrenament amb càrrega, no és senzill de fer però sí resulta molt efectiu. Es treballa principalment el tren inferior, sobretot, glutis i femorals, encara que també podeu treballar la zona lumbar amb aquest moviment

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada