finestres

Generalment les portes i les finestres de fusta, així com les d’alumini, es veuen afectades pels canvis de temperatura, i moltes vegades es contreuen o s’inflen per la humitat de l’ambient, això causa petites o grans escletxes que permeten que l’aire es filtri.

Hi ha dues formes per evitar aquest inconvenient:

• Aïllament fix: són les típiques escombretes o bandes de goma que es col·loquen cargolades a sota de les portes, però també es poden substituir per una bona estora farcida de sorra.

• Aïllament autoadhesiu per compressió: es coneixen en el mercat com a rivets i són de goma, poliuretà i altres materials. Tenen una vida limitada, però mentre es mantenen sans, són els més efectius de tots.

Els de poliuretà duren entre un any i dos i els de PVC duren fins a 5 anys i resisteixen molt millor els efectes de la calor i la humitat. Per a les finestres de fusta el millor és col·locar a les vores unes tires autoadhesives de compressió, però també hi ha productes a base de silicones, que s’adapten molt bé als marcs metàl·lics i algunes escombretes de niló que s’aconsegueixen fàcilment per evitar que es filtri l’aire.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada