Evita les taques facials, cuida de la teva pell tot l’any

Quan parlem de taques facials, en l’escot i a les mans, hem de tenir clar que el més important és evitar-les. No obstant això, gairebé sense adonar-nos, és possible que ens hagin sortit. Si estàs en aquest cas, si ja han aparegut, no has de desesperar ni tirar la tovallola. Hi ha tractaments que, ben utilitzats i amb constància, obren veritables miracles. Avui parlarem d’ells.

“La melanina és el fotoprotector més eficaç ens explica Carmen Bauzá, especialista en hiperpigmentació cutània de Tanit-, dissipa més del 99,99 de la radiació absorbida, la transforma en calor i prevé el dany indirecte a l’ADN”. Si la melanina funciona bé, la nostra pell té un color uniforme, però quan es produeix un desajust, apareixen taques en la nostra pell, i aquests desajustos es poden produir durant tot l’any…

Taques facials que poden aparèixer en qualsevol moment
Els factors que afecten la producció de melanina són molts i poden aparèixer, sense previ avís, si més no ho esperem. Aquests factors poden ser: exposició repetida al sol, trastorns hormonals (com en l’embaràs o la menopausa), disfuncions endocrines, afeccions dermatològiques (acne, cicatrius, èczema), edat, ingesta de certs medicaments, herència… Tots ells poden promoure l’aparició de taques i també que, un cop tractades, reapareguin o apareguin noves.

Com explica Carme, “també poden aparèixer taques marró-vermelloses a les zones on ens acostumem a posar perfum a causa de l’oli de bergamota que contenen alguns perfums”.

D’altra banda hi ha la poca protecció solar que utilitzem en els mesos més freds. Pensem que perquè no notem la calor del sol, aquest no pot alterar la melanina i fer que apareguin taques. Error! Has de protegir la teva pell dels raigs solars durant tot l’any!

Què fer davant les taques facials
“L’èxit en el tractament de les taques no està sol en aclarir-les, sinó també en evitar la seva reaparició”, afirma Carmen Bauzá. Per això, el millor que pots fer és seguir un tractament despigmentant “no només en casos d’hiperpigmentació, sinó també amb la intenció de mantenir el to uniforme si tenim predisposició genètica a les taques, si estem patint canvis hormonals, si prenem medicaments fotosensibilitzants, si patim deficiències nutricionals, si tenim massa o massa poc ferro o si ja tenim efèlides, melasmes o lèntigs”.

Taques facials disperses
Una de les propostes per combatre les taques disperses i la seva reaparició és amb el Sèrum intensiu despigmentant de Tanit, que redueix les taques, unifica el to i prevé els signes de l’envelliment cutani. Aquest eficaç sèrum té una acció despigmentant, exfoliant, antioxidant, il·luminadora i d’hidratació d’efecte ‘second skin’. Això és possible per mitjà de la seva formulació, que inclou cúrcuma i Flor de Nopal. Aquest producte es pot utilitzar durant tot l’any i s’aplica, amb la pell neta i tonificada, al matí ia la nit.

Com a complement, es pot algun producte despigmentant i també amb una acció exfoliant suau, per la qual millora la textura de la pell i corregeix els signes de l’edat.

Taques facials localitzades
En el cas que tinguis taques localitzades, com melasmes al llavi superior o lèntigs solars (conegudes com taques de l’edat) la proposta és utilitzar Tanit Plus Crema Especial Despigmentant per acabar amb elles. Aquesta crema ha estat formulada amb àcid kòjic i extracte natural de boixerola i s’ha d’utilitzar al matí ia la nit, en combinació amb un protector solar.

Però si després del tractament facial t’agrada maquillar-te o camuflar les taques a la vegada que les tractes, pots recórrer a algu producte despigmentant amb color, que a més és un bon company de viatge i et pot acompanyar, a la bossa, durant tot el dia i a qualsevol lloc.

Eliminem també les taques de les mans
Les mans, la pell està constantment agredida, també presenta taques que, van augmentant amb el pas del temps. Per combatre aquestes taques et proposem productes que les elimini i, a la vegada, previngui la seva reaparició alhora que hidrata i regenera la pell. L’ús d’aquestes cremes t’asseguren unes mans sense taques, més suaus i llises gràcies a l’eficàcia reforçada per l’associació de dos agents despigmentants que limiten la formació de melanina: àcid kòjic dipalmitato i la arbutina. A més inclou Aloe vera, que hidrata i regenera la pell.

Per Bellezaactiva

TOTES LES NOTÍCIES