Eva París pren possessió com a consellera de Sant Julià en substitució de Josep Majoral

eva-parisEl Comú de Sant Julià ha nomenat aquest dimarts a Eva París com a consellera en substitució de Josep Majoral que encapçala la llista dels Liberals d’Andorra a la parròquia. París passarà a ser consellera de Social, mentre que el conseller Dot Jordi assumirà les competències de medi ambient i manteniment que fins ara eren responsabilitat de Majoral. D’altra banda, la majoria ha decidit incloure els membres de la minoria en les noves comissions de treball encara que el conseller socialdemòcrata, Rossend Areny, ha manifestat que n’hi ha que no s’han reunit en els tres anys de legislatura.

La cònsol major de Sant Julià, Montserrat Gil, ha iniciat la sessió de Consell de Comú d’aquest dimarts amb paraules d’agraïment i se suport al ja ex conseller i actual cap de llista de Ld’A per la parròquia a les eleccions generals, Josep Majoral. Així mateix, ha volgut desitjar molts encerts a la nova consellera, Eva París, que el relleva al Comú i ho fa al capdavant de la Comissió de Social; una àrea que, segons la cònsol, “li va molt bé”.

Després de jurar el seu càrrec, París ha afirmat que afronta la nova etapa “amb molta il·lusió” i “moltes ganes de treballar per la parròquia”. Ha admès que no esperava entrar al Comú a aquestes alçades de la legislatura però que en temes de serveis socials, infància, joventut o gent gran “sempre hi ha coses noves a aportar”.

Durant la sessió d’aquest dimarts s’han renovat els càrrecs a les comissions i s’ha inclòs a la minoria en les mateixes, un fet que ha estat valorat pels consellers del PS i d’SDP però que, com ha fet notar el socialdemòcrata Rossend Areny, “el segon pas és convocar-les”. I és que, segons Areny, n’hi ha que no s’han reunit mai, com la de relacions ciutadanes, i altres que ho van fer al principi de legislatura o l’any passat. Per això ha reclamat un calendari de treball de les comissions com tenen en altres parròquies i ha criticat que el no convocar-les respon a la voluntat de no compartir informació i que puguin col·laborar amb el Comú.

Pel que fa a la decisió del conseller Josep Majoral de concórrer a les eleccions generals, Areny s’ha desvinculat de l’opinió del seu company a la minoria del Comú, Josep Roig, i ha considerat que si marxés perquè el vaixell s’enfonsa “ho hauríem de fer tots i la minoria els primers, perquè això no va amb nosaltres”.

L’acte ha comptat amb una nombrosa presència de familiars i personalitats polítiques de la parròquia.

Text i foto: ANA

 

TOTES LES NOTÍCIES