Eva Palacios, nomenada directora del Departament d’Interior

El Govern ha aprovat, a proposta del ministre de Justícia i Interior, Marc Vila, el nomenament d’Eva Palacios com a directora del Departament d’Interior. Palacios, llicenciada en Bioquímica, ha estat vinculada al Ministeri d’Afers Exteriors des de l’any 1994, ocupant càrrecs de responsabilitat com el de directora d’Afers generals, bilaterals i consulars entre 2009 i 2011.

Actualment és responsable de l’Àrea d’Afers Generals i Jurídics del Ministeri d’Afers Exteriors, àrea que s’ocupa dels aspectes transversals del ministeri com la gestió administrativa i comptable, la cooperació judicial i el seguiment i anàlisi del procediment d’adopció dels convenis internacionals, entre d’altres.

Text: Govern d’Andorra

3 comentaris

  1. Interior, Exteriors? És igual, el cas és tenir un bon endoll. Quants endollats hi ha avui dia al Govern? Si els comencéssim a comptar no acabaríem.

  2. Bioquimica: Afers Generals i Jurídics?
    Interior?
    Quina relació mes curiosa

  3. Quina feina feina farà aquesta? Quants directors més pensa col·locar aquest ministre? Si no ets capaç de fer la feina, deixa el càrrec per a algú altre! Un sou de direcció que s’apunta a una llarga llista, tot en un marc de contenció per a afrontar la crisi…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES