Aquest migdia han tingut lloc els actes de presa de possessió dels càrrecs d’Eva Descarrega com a ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, i d’Ester Molné com a Secretària d’Estat de Justícia i Interior.

En la seva al·locució el cap de Govern, Antoni Martí, que el d’avui és un acte de renovació dins la continuïtat política del Govern, i s’ha referit a una reestructuració que té clarament fixats els seus reptes i objectius.

Pel que fa a la ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, el cap de Govern ha destacat la seva vàlua i trajectòria professionals amb 20 anys al servei de l’Estat el que li permet assumir perfectament les dues missions principals encomanades: la reforma de l’Administració General, i la reforma dels Cossos especials. En aquest sentit, el cap de Govern ha exposat que la part més difícil de la reforma de l’Administració General ja està resolta amb l’assoliment dels complements de jubilació. Antoni Martí també ha explicat que la ministra Eva Descarrega continuarà treballant en la simplificació dels tràmits administratius i la implementació de l’administració electrònica.

En referència a la nova Secretària d’Estat de Justícia i Interior, Ester Molné, Martí també ha ressaltat la seva trajectòria com a professional del dret que ha exercit tant al sector privat com al públic, i pel treball desenvolupat com a assessora al ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior el darrer any i mig. Per aquest motiu, Molné agafa el relleu en el càrrec a Eva Descarrega, coneixedora de la feina feta fins a l’actualitat en aquest ministeri.

Finalment, el cap de Govern, Antoni Martí, ha destacat la bona feina que des de l’Executiu s’està duent a terme en els darrers cinc anys i mig de mandat i ha afirmat que aquesta és la tònica que ha de prevaldre per a la resta de la legislatura.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada