Eva Barberà guanya el concurs de cartells del Saló de la Infància amb un dibuix d’exploradors i pirates

L’empresa encarregada d’organitzar el 21è Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra, Studio Eventia, ha descobert aquest dissabte durant la Fira d’Andorra la Vella el cartell guanyador del concurs convocat pel Punt d’Informació Jove d’Encamp. La guanyadora, Eva Barberà, ha explicat que volia fer alguna cosa d’exploradors i s’ha basat en els dibuixos animats per fer un cartell on barreja alguna cosa antiga com els pirates amb una de més nova com és l’espai. Com a premi, Barberà, ha rebut un iPad.

Un dibuix que barreja terra, mar i aire omple el cartell de la 21a edició del Saló de la Infància i la Joventut que tindrà lloc del 26 al 30 de desembre 2012 al Complex esportiu i sociocultural d’Encamp i del 2 al 6 de gener 2013 al Complex Esportiu del Pas de la Casa.

L’empresa organitzadora del saló, Studio Eventia, ha presentat aquest dissabte a la Fira d’Andorra la Vella la candidatura guanyadora del concurs organitzat pel Punt d’Informació Jove d’Encamp per il·lustrar el certamen. Eva Barberà ha estat l’escollida, tot i que es dedica al dibuix com a hobby i ‘és la primera vegada que guanyo alguna cosa’, ha reconegut.

Barberà ha explicat que volia fer alguna cosa relacionada amb els exploradors on es barregés terra, mar i aire. A més, s’ha inspirat en els dibuixos animats i ha volgut incloure ‘alguna cosa antiga com els pirates amb una de més nova com l’espai’. L’objectiu, ha reconegut, era fer un cartell ‘divertit i que cridi l’atenció per a captar a gent que s’animi a participar’.

La presentació del cartell s’ha fet a l’estand de Studio Eventia, on el responsable del punt d’Informació Jove d’Encamp, Marcos Rodríguez, ha lliurat a la guanyadora el premi, un iPad.

 

3 comentaris

  1. Hola! Primer de tot felicitar a la Eva Barberà per guanyar el concurs. I en segon lloc m’agradaria dir a “l’Encampadà” que el problema principal que jo veig és el fet de escriure un comentari acusant a algú de uns fets que no cites, pero que deixes força clar quins poden ser, i no tenir el valor de dir el teu nom i el teu cognom… Imagino que estàs molt informat de tot, que coneixes perfectament el funcionament d’aquests concursos, i que ademés ets un GRAN dissenyador per poder valorar si les victories son merescudes o per algun altre motiu… Així que moltes gràcies per la teva opinió tan professional i objectiva!

  2. moltes gràcies per enrecordar-te de mí “encampadà”, tot un luxe
    quan torni a presentar-me seràs el primer a assabentar-se…

    per cert, enhorabona Eva!! gran cartell!!

  3. Homeeee!! Ja era hora que en un concurs del Pij no guanyés Juan Pau Casado (m’estalviaré explicar els motius). No tinc cap dubte que aquesta noia forma part de la colla dels dos.
    Tot es fa igual al Comú d’Encamp!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES