europa

Com sempre el Nadal ens regalen dades i xifres a preu fet. Sembla no existir època millor per valorar l’any que passa i per determinar l’estat de salut de l’economia. De la mateixa manera és també un moment per veure com comprem.

En aquest cas, una enquesta realitzada per Opinion Way de KasperskyLab, ens revela que a Europa és cada vegada més freqüent que els consumidors comprin els seus regals a través d’internet.

Encara no és una tendència generalitzada i hi ha molts internautes que creuen que en certs casos adquirir un producte en el ciberespai, és una activitat realment complicada en què la seguretat no està garantida. El 47 per cent dels europeus considera que les intricades normes de seguretat de les botigues en línia, fan complicat recordar les contrasenyes i són el 55 per cent els que han de rastrejar la claus quan tornen a la web per realitzar noves compres.

Si analitzem el consum online, ens adonem que els britànics són els que més compres d’aquest tipus efectuen. Així el 66 per cent d’ells ha fet almenys una compra a través de la xarxa. Els segueixen els alemanys (60 per cent), els italians (51 per cent) i els espanyols (50 per cent). A l’extrem contrari, és a dir els que menys consumeixen cibernèticament, trobem francesos i holandesos amb un 35 per cent respectivament.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada